В Ужгороді поліцейські затримали трьох крадіїв

В Ужгороді поліцейські затримали трьох крадіїв
Вчора, 12 квітня, поліцейські Ужгородського відділу поліції, спільно з патрульними поліцейськими та працівниками управління поліції охорони, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України двох ужгородців та мешканця села Сторожниця Ужгородського району.

 

Кілька годин перед затриманням 23-річний та 33-річний жителі обласного центру, спільно з 24-літнім мешканцем села Сторожниця, проникли всередину одного з магазинів на вулиці Легоцького в Ужгороді та викрали близько 10 пляшок елітного алкоголю та касовий апарат. За словами місцевої жительки, яка й заявила про скоєння крадіжки, в касовому апараті було щонайменше 500 гривень.

Під час обшуку за місцем проживання одного із затриманих, 33-річного раніше судимого за крадіжки ужгородця, правоохоронці вилучили 7 пляшок алкогольних напоїв.

За фактом злочину слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Затриманих поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів