Продуктові набори – ужгородцям: у місті підтримують родини, які опинилися в скрутному становищі

Продуктові набори – ужгородцям: у місті підтримують родини, які опинилися в скрутному становищі
Роздача продуктових наборів нужденним в Ужгороді триває!

 

Наразі допомогу вже отримали 600 потребуючих сімей. За ініціативи Ужгородської міської ради та  управління соціального захисту населення додатково виділено ще 2 тисячі продуктових наборів. Під час карантину підтримка ужгородців як ніколи є важливою, вважає міський голова Богдан Андріїв. Саме тому допомогу вирішили продовжити до кінця епідемситуації.

 

Коментує міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

«Зараз вже роздали 450 продуктових наборів у зв'язку з тим, що продовжуються і карантинні заходи і є звернення громадян нашого міста, які опинилися в скрутному матеріальному становищі. Прийнято рішення про закупівлю ще додатково 2000 продуктових наборів для того, щоб підтримати мешканцям міста».

Жителі вулиць Джамбула, Станційної – одні з перших, котрі сьогодні отримали продуктову допомогу. Працівники соціальної служби доставили набори прямо під двері. Допомагають багатодітним родинам, а також таким сім'ям, де є особи з інвалідністю тощо.  

Така допомога триватиме до кінця місяця, кажуть в соцслужбі. Аби отримати свій продуктовий набір, потрібно зателефонувати за номером 0992138097 і повідомити про таку потребу.

Більше дивіться на відео:

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів