Нове опитування від uzhgorod.net.ua. Нам цікава думка кожного!

Нове опитування від uzhgorod.net.ua. Нам цікава думка кожного!
Чесне опитування – найкращий варіант дізнатися, чи підтримують ту чи іншу тезу громадяни, як до неї ставляться, чи мають ті чи інші питання підтримку в суспільстві тощо.

 

Команда Uzhgorod.net.ua продовжує серію опитувань. Чому?

Питань, що виникають, чимало. Чи довіряєте ви українській статистиці по коронавірусу? Чи підете милуватися сакурами попри карантин? Якими напрямами чи галузями, на вашу думку, в першу чергу має зайнятися новий керівник області? Чи дотримуєтеся умов карантину чи, в разі потреби, самоізоляції? Чи з’явилося у вас більше часу в умовах карантину на себе та сім’ю?  

Давайте спробуємо разом дати відповіді й побачити, чи й інші думають так само, як ми?

Сьогоднішнє питання, а особливо відповідь на нього буде цікавим для багатьох:

"Рік тому Володимира Зеленського обрали президентом України. Все починалося оптимістично – із 73% підтримки населення. Нині ця підтримка, за різними даними, 46%, а то й трохи більше 40%. Велосипед швидко змінився на кортеж, а інтернет-веселощі – на щоденну президентську рутину. Отже питання: чи задоволені закарпатці тим, як керує і якого курсу для країни обрав президент Зеленський?".

Обрати варіант відповіді можна на наших сторінках у ФейсбукІнстаграм та Телеграм. Запрошуємо!

Аналіз ваших відповідей будемо публікувати наступного дня – тільки загальну статистику. Але вона, впевнені, буде красномовною!

Результати попередніх опитувань: Чи підтримують закарпатці збільшення штрафів за забруднення повітря та спалення сухостою?

Де закарпатці святкують Великдень?

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів