В Ужгороді відремонтували дорогу до обласного кардіодиспансеру (ВІДЕО)

В Ужгороді відремонтували дорогу до обласного кардіодиспансеру (ВІДЕО)
Дорога до Закарпатського обласного кардіодиспансеру – з новим асфальтним покриттям! 236 метрів якісної дороги, облаштовані тротуари, місце для розвороту транспорту – усе, як і має бути в сучасного медичного закладу.

 

Востаннє дорожнє полотно тут ремонтували 18 років тому. Відтоді бетонна дорога повністю зруйнувалася. В багатьох місцях утворилися глибокі ями. Для більшості людей із серцевими захворюваннями, яких доставляли сюди машинами швидкої допомоги, дорога до кардіодиспансеру перетворювалася в суцільний жах. Адже під час інфаркту чи інсульту час на порятунок вимірюється на секунди.

Роман Соскида, директор КНП «Закарпатського обласного клінічного центру  кардіології та кардіохірургії», каже: 

«Ми ж несемо ургенцію постійно, сюди постійно заїжджають машини швидкої допомоги і коли ти везеш важкого хворого, хворого лежачого з інфарктом, потрібна нормальна якісна дорога, нормальний під*їзд, тому що останні роки, це було взагалі жах…»

Капітальний ремонт доріг – в пріоритеті міської влади. Заміна дорожнього полотна та облаштування тротуарів зараз проводиться одразу на кількох вулицях Ужгорода.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв наголошує: 

«Після відкриття кардіодиспансеру у 2002 році ні разу тут не проводили ні поточні, ні капітальні ремонтні роботи і зараз ми бачимо, що буде і тротуар, і підїзд, і розворотний майданчик, цією дорогою будуть користуватись як і медики, так і жителі, котрі проживають в цьому районі...»

Більше - у відео М-Студіо:

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів