Гравець ФК "Ужгород" Володимир Дуран: Хотілося б бути у турнірній таблиці значно вище

Гравець ФК "Ужгород" Володимир Дуран: Хотілося б бути у турнірній таблиці значно вище
Півзахисник «Ужгорода» Володимир Дуран розповів клубній прес-службі про карантинний настрій, готовність до відновлення матчів чемпіонату та виступи команди у дебютному сезоні на професіональному рівні.

 

— З моменту запровадження карантинних заходів у кожного з’явилось багато вільного часу. Чим займаєшся ти?

— Звичайно, як і більшість людей сиджу вдома. Намагаюся знайти собі впродовж дня якісь корисні заняття. Наразі маю дистанційне навчання в університеті: цього року якраз маю здобути диплом. Звичайно, всидіти вдома дуже складно кожному. Але мусимо перетерпіти.

 

— Як підтримуєш форму під час карантину?

— Здебільшого бігаю кроси кожного дня у парку на свіжому повітрі. Інколи займаюся у лісі. Також стараюся підтримувати якось форму, виконуючи різні вправи на тренажерах. Хочеться вже повернутися до регулярних тренувань з усіма гравцями нашої команди.

Володимир Дуран: «Хотілось би бути у турнірній таблиці значно вище»

— Як би ти охарактеризував виступи команди у дебютному сезоні на професіональному рівні?

— Звичайно, хотілось би бути у турнірній таблиці значно вище. У нас були непогані відрізки, але для хорошого дебюту цього не достатньо.

 

— Який матч у цьому сезоні тобі найбільше запам’ятався?

— Думаю, це остання гра проти ФК «Діназ». Я забив гол у тому матчі, ми змогли скоротити відставання, але програли. Будь-які поразки загартовують, роблять команду сильнішою. Якщо зробимо правильні висновки, зможемо частіше тішити вболівальників позитивним результатом.

Джерело: ФК Ужгород

 

 

03 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів