Ще мінус один наркоторговець на Закарпатті – цього разу в Тячеві

Ще мінус один наркоторговець на Закарпатті – цього разу в Тячеві
Поліція Закарпаття продовжує активну боротьбу з обігом наркотиків у області. Цього разу торговця наркотиками правоохоронці затримали у Тячеві.

 

В ході розслідування злочину, фігурантом якого є 38-річний тячівець, поліцейські провели оперативні заходи, під час яких незаконну діяльність чоловіка було підтверджено. Вчора у себе вдома фігурант збув невідомій особі два згортки з речовиною, зовні схожою на психотропний засіб метафетамін.

Крім того, за місцем проживання тячівця, за санкцією суду, поліцейські провели обшук, у ході якого вилучили ще згортки з психотропом. Вилучене направили на експертизу, а дії чоловіка кваліфікували за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків.

Самого фігуранта наразі затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Активна робота з викриття злочинців триває і проводиться систематично. Якщо вам відомі факти незаконних дій у області, повідомляйте про це до поліції. Зробимо Закарпаття безпечнішим разом.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів