За березень усі ужгородські медики отримали надбавки до своїх зарплат – із бюджету Ужгорода

За березень усі ужгородські медики отримали надбавки до своїх зарплат – із бюджету Ужгорода
Четверо медичних сестер Ужгородської міської поліклініки працюють у мобільних бригадах, які щодня виїжджають на забір матеріалу у містян, у яких підозрюють COVID-19. Щодня вони ризикують своїм здоров’ям, разом із ними у групі ризику їхні родини, колеги. Жодна із цих медсестер, на щастя, не захворіла на коронавірус, що свідчить про їхній високий професіоналізм та неухильне дотримання правил безпеки.

 

Про це йшлося сьогодні, у Всесвітній день медсестер, на зустрічі в Ужгородській міській поліклініці, на яку прийшов міський голова Богдан Андріїв – подякувати медсестрам цього закладу, а відтак і всьому середньому медичному персоналу ужгородських лікарень та поліклінік. Богдан Євстафійович відзначив професіоналізм медсестер, уміння співчувати, милосердя, важливість їхньої допомоги лікарям та хворим.

Завдяки додатковому фінансуванню медичних закладів міста, яке виділила Ужгородська міська рада, забезпечені засобами захисту усі працівники міських лікарень, поліклінік. За березень усі ужгородські медики отримали надбавки до своїх зарплат – із бюджету Ужгорода на це спрямували майже 5 мільйонів гривень. Зараз медики, які працюють із хворими на коронавірус, отримують доплати – кошти на це також виділили із міського бюджету. Приміром, четверо медсестер мобільної бригади та медсестра кабінету інфекційних захворювань, за словами керівниці Ужгородської міської поліклініки Мирослави Брецко, отримали по 3 посадові оклади.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів