У Мукачеві поліцейські припинили діяльність чергової наркоторговки (ФОТО)

У Мукачеві поліцейські припинили діяльність чергової наркоторговки (ФОТО)
Учора, 13 травня, у Мукачеві, в мікрорайоні Росвигово, поліцейські припинили діяльність чергової наркоторговки. Встановлено, що у своїй квартирі, яка розташована на бульварі Гойди, жінка збувала амфетамін та марихуану.

 

Встановлено, що у своїй квартирі, яка розташована на бульварі Гойди, жінка збувала амфетамін та марихуану.

До помешкання, де разом з наркодилеркою проживають малолітні і неповнолітні діти, систематично навідувалися наркозалежні клієнти. В ході документування злочинної діяльності фігурантки, було зібрано доказову базу для проведення санкціонованого обшуку.

У квартирі 56-річної мукачівки іршавські слідчі за оперативного супроводу працівників Управління протидії наркозлочинності, із залученням бійців Роти поліції особливого призначення, вилучили велику партію метамфетаміну та марихуани. Наркотики були розфасовані у мініпакунки, заздалегідь заготовлені для продажу.

Крім цього, на місці події були наявні ваги для зважування наркотиків та готівка у національній та іноземній валюті, виручена в результаті кримінальної діяльності.

Речові докази вилучили та направили на експертизу.

За фактом злочинної діяльності у поліції розпочате кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто зберігання наркотиків з метою збуту.

Станом на тепер у справі триває досудове слідство, у ході якого буде з’ясовано усі обставини протизаконної діяльності. Відносно жінки вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Будь-які намагання злочинців провадити свою діяльність у майбутньому зазнають нищівної поразки. Спільними зусиллями ми досягнемо бажаного результату. А тому, просимо всіх, кому відомі місця збуту чи вживання заборонених речовин повідомляти про це до поліції за номером «102» або на гарячу лінії Управління протидії наркозлочинності поліції Закарпаття – 099-292-78-88. Анонімність гарантуємо!

Зробимо Закарпаття безпечнішим разом!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів