На Тячіщині водій вантажівки насмерть збив пішохода і покинув місце аварії

На Тячіщині водій вантажівки насмерть збив пішохода і покинув місце аварії
Повідомлення про автопригоду у с.Нижня Апша, яка трапилась сьогодні, 15 травня, надійшло до поліції Тячева близько 00.30 години. Перехожий, який виявив людину без ознак життя, повідомив, що чоловіка, ймовірно, збила машина.

 

На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події було виявлено загиблого чоловіка з травмами характерними для наїзду транспортного засобу. За орієнтуванням поліцейські Тячівський Відділ Поліції негайно розпочали пошуки водія, причетного до смертельної автопригоди.

Менше ніж за годину працівники групи реагування патрульної поліції розшукали водія і автомобіль, на якому було вчинено ДТП.

Попередньо встановлено, що 26-річний водій «КаМАЗу» здійснив наїзд на пішохода, який знаходився на проїжджій частині. Після наїзду водій, не зупиняючись, поїхав далі. Від отриманих травм 37-річний житель селища Солотвино загинув на місці.

Водія, жителя с.Бедевля, поліцейські затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Порушника освідчили, за кермом він перебував тверезим.

За залишення в небезпеці (ч.3 ст.135) та порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч.2 ст.286) Кримінального кодексу України у поліції розпочато слідство. На вантажний автомобіль накладено арешт та поміщено на спецмайданчик відділу поліції. У ході розслідування правоохоронці з’ясують усі причини та обставини автопригоди.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів