На Закарпатті поліція встановила підозрюваних, причетних до зникнення виноградівця

На Закарпатті поліція встановила підозрюваних, причетних до зникнення виноградівця
Днями до поліції з повідомленням про зникнення 29-річного чоловіка, звернулися його рідні. У поліції за фактом зникнення чоловіка розпочали слідство за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство.

 

В ході слідства було встановлено, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку. Двоє чоловіків нанесли потерпілому тілесні ушкодження та відібрали у нього мобільний телефон, який, як встановили оперативники, згодом продали.

Під час допиту підозрювані розповіли, що потерпілий погрожував їм зброєю. Також, вони зізналися, що тієї ночі заподіяли 29-річному чоловікові тілесні ушкодження та залишили його посеред вулиці. Через деякий час вони повернулися на місце злочину, помістили побитого ними виноградівця в багажне відділення авто та вивезли до річки. Там вони продовжили наносити тілесні ушкодження вже непритомному чоловікові, після чого залишили його на березі річки та покинули місце злочину.

27-ми та 26-річні місцеві мешканці обґрунтовано підозрюються у вчиненні розбійного нападу та незаконному позбавленні волі людини.

Пошуки зниклого чоловіка надалі тривають. Залучено рятувальників та особовий склад поліції Закарпаття. Також до пошуків долучилися небайдужі громадяни. Про хід досудового розслідування повідомимо додатково.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів