На Рахівщині поліцейські затримали місцевого "наркобарона"

На Рахівщині поліцейські затримали місцевого "наркобарона"
Вчора, 21 травня, близько 20.00 години під час проведення оперативних заходів працівники Рахівського відділення поліції «вийшли» на 37-річного жителя районного центру. За інформацією правоохоронців, місцевий мешканець міг бути причетний до правопорушень, пов’язаних із обігом наркотиків.

 

Під час проведення процесуальних заходів на автозаправочній станції у с.Біла Церква поліцейські у жителя Рахівщини виявили речовину схожу на амфетамін. Засіб був вже розфасований у поліетиленові пакети та готовий для продажу.

Наркоторговця поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі інкримінують йому ст.307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків.

Окрім цього, поліція перевіряє коло осіб з якими спілкувався затриманий та встановлює їхню причетність до протиправної діяльності чоловіка.

Поліцейські продовжують активну роботу з припинення злочинної діяльності наркозбувачів в регіоні. Жоден населений пункт області не залишиться поза увагою правоохоронців. Кінцевою метою є викорінити наркозлочинність на території всього Закарпаття та зробити область безпечнішою!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів