Богдан Андріїв: "Першочерговим нашим завданням був ремонт Ужгородської міської дитячої лікарні"

Богдан Андріїв: "Першочерговим нашим завданням був ремонт Ужгородської міської дитячої лікарні"
Про це міський голова Ужгорода написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

 

"Першочерговим нашим завданням був ремонт Ужгородської міської дитячої лікарні, якого заклад потребував дуже давно. Це ми й зробили у три етапи, оновили почергово усі поверхи закладу та забезпечили комфорт для перебування тут маленьких пацієнтів і належні умови для роботи лікарів. Зараз почали благоустрій території – вимостять доріжки, встановлять дитячий майданчик, нові лавки.

Як відомо, біля будівлі дитячої лікарні збереглася частина дендропарку Лаудона, що є пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення. Деякі дерева, які там ростуть, входять до міжнародної Червоної книги. Два роки тому за сприяння уряду Угорщини, одного з благодійних фондів, а також Ужгородської міської ради біля парку та лікарні замінили огорожу, реставрували основу та стовпчики огорожі, все пофарбували. Міська рада взяла на себе зобов'язання продовжити благоустрій території парку, зараз якраз тривають підготовчі роботи"

До слова, вже понад 10 років лікарня виконує охоронні зобов’язання на територію парку, завдяки чому там відновилася первинна природна екосистема квітучих трав’янистих багаторічних рослин.

 

 

25 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів