Закарпатець "прославився" на Волині – викрав сейф з грішми та цінностями на понад 1,3 млн грн

Закарпатець "прославився" на Волині – викрав сейф з грішми та цінностями на понад 1,3 млн грн
За принципової позиції прокурорів Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури громадянину, підозрюваному у вчиненні за попередньою змовою групою осіб крадіжки в особливо великих розмірах, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Слідство встановило, що у травні 2019 року мешканець Закарпаття разом зі спільником проник в оселю підприємця у Горохові та викрав сейф із ювелірними виробами й грішми (400 тис. гривень та 50 тис. доларів).

Зловмисника затримали через рік у Закарпатській області. У ході санкціонованого судом обшуку, проведеного у його оселі, вилучено речові докази, які свідчать про скоєння цього злочину саме ним.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 КК України.

Нині суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів зі встановленням застави в сумі понад 1,3 млн грн.

Спільник підозрюваного перебуває у розшуку.

Триває досудове розслідування.

Зауважимо, що за вчинення за попередньою змовою групою осіб крадіжки в особливо великому розмірі санкцією ч.5 ст. 185 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Пресслужба прокуратури Волинської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів