На Закарпатті запрацювали пункти пропуску «Малий Березний – Убля» та «Малі Селменці – Вельке Слеменце»

На Закарпатті запрацювали пункти пропуску «Малий Березний – Убля» та «Малі Селменці – Вельке Слеменце»
Сьогодні з 01.01 відновлено функціонування пунктів пропуску«Малий Березний – Убля» та з 09.00«Малі Селменці – Вельке Слеменце» на кордоні зі Словаччиною.

 

Наголошуємо, що наразі діють тимчасові обмеження у пропуску іноземців на територію України. Дозволяється пропуск лише певних категорій іноземних громадян (детальніше за посиланням  https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-timchasove-obmezhennya-peretinannya-derzhavnogo-kordonu-spryamovane-na-zapobigannya-poshirennyu-na-teritoriyi-ukrayini-gostroyi-respiratornoyi-hvorobi-covid-19-287140320).

Також нагадуємо, що відповідно до інформації, наданої Прикордонною поліцією Словаччини, тимчасово дозволяється в’їзд на їхню територію лише тим іноземцям, які мають дозвіл на тривале перебування або транзит, або ж особам, щодо яких було зроблено виключення відповідним міністерством. Також подорожнім, які прямують на в'їзд у Словаччину, радять завчасно завантажувати додаток «Розумний карантин» https://korona.gov.sk/uk/. У разі відсутності можливості використання цього додатку, усі, хто прямує на в’їзд у Словаччину, відправляються на обов’язкову обсервацію.

Також звертаємо Вашу увагу, що оперативну інформацію про заходи, які вживаються іноземними країнами з протидії розповсюдженню COVID-19, у тому числі щодо обмежень у перетині кордону певних категорій осіб, можна отримати на сайті Міністерства закордонних справ України за посиланням

https://mfa.gov.ua/…/operativna-informaciya-shchodo-zahodiv…

Інформацію щодо роботи пунктів пропуску можна дізнатися на інтерактивній мапі на офіційному сайті Державної прикордонної служби України (https://dpsu.gov.ua/ua/map).

Пресслужба Чопського прикордонного загону

 

01 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів