Закарпатські митники вилучили 75 одиниць брендового одягу, взуття та сумок (ФОТО)

Закарпатські митники вилучили 75 одиниць брендового одягу, взуття та сумок (ФОТО)
Напередодні, 2 червня, громадянин України перетинав митний кордон на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці. Українець повертався з Італії, де перебував у службових справах. Громадянин заїхав на митний пост вантажопасажирським автомобілем «MERCEDES-BENZ».

 

Працівники Закарпатської митниці запропонували громадянину заповнити митну декларацію, в якій він вказав свої паспортні дані,  наявність багажу з особистими речами.

При усному спілкуванні українець підтвердив вказані відомості в декларації та заперечив наявність будь-яких інших товарів в тому числі таких, які підлягають оподаткуванню митними платежами, підпадають під встановлені законодавством заборони або обмеження щодо ввезення на митну територію України.

Під час митного контролю транспортного засобу та речей українця, митники виявили не вказані в митній декларації та не зазначені при усному опитуванні 75 одиниць товарів іноземного виробництва, а саме: одяг, взуття та сумки для чоловіків та жінок, в асортименті різних торгових марок «EMPORIO ARMANI KENZO», «DOLCE&GABBANA», «VALENTINO»,  «GUCCI», різних розмірів та кольорів. Товари знаходились в багажному відсіку автомобіля у двох дорожніх валізах та чотирьох господарських сумках.

Громадянин України не заявив за встановленою формою точних та достовірних відомостей про переміщувані ними через митний кордон України товари, які в даній кількості підлягають обов’язковому письмовому декларуванню та оподаткуванню.

Зазначені дії українця мають ознаки порушення митних правил, передбачених статтею 472 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено. Вартість частини одягу, взуття та сумок майже 400 тис грн, вартість решти товару буде встановлено після проведення експертизи.

Закарпатська митниця Держмитслужби

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів