До місцевих бюджетів Закарпаття сплачено понад 1,9 млрд грн податків та зборів

До місцевих бюджетів Закарпаття сплачено понад 1,9 млрд грн податків та зборів
Місцеві бюджети Закарпатської області від сплати податкових зобов’язань протягом січня-травня 2020 року отримали 1 млрд 908 млн грн. Ця сума надходжень майже на 23 млн грн більша за відповідний період минулого року. Про це інформує начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Ілля Матьола.

 

За статистикою, традиційно, основним джерелом надходжень є податок на доходи фізичних осіб. Протягом п’яти місяців цього року місцеві скарбниці отримали від платників понад 1,3 млрд грн ПДФО, що більше за відповідний період минулого року на 43,4 млн грн. Другий у трійці лідерів надходжень – єдиний податок, його фізичні та юридичні особи сплатили на суму більше 303 млн грн, що більше за минулорічний показник на понад 17,5 млн грн. Ще одним бюджетоформуючим в Закарпатті є податок на землю – його в місцевих бюджетах краю за 5 місяців – понад 130 млн грн.

У головному податковому органі області зазначають, що працівники відомства забезпечують якісний та ефективний аналіз наявної інформації щодо діяльності бізнесу та системний діалог з представниками соціально-відповідальних суб’єктів господарювання. Надзвичайно важливим є той факт, що в непростий для бізнесу час, податковий супровід платників здійснюється без будь-якого тиску. Взаємодія відбувається в межах закону, конструктивної співпраці та попередження потенційних ризиків в межах компетенції.

Головне управління ДПС у Закарпатській області вдячне платникам податків, які в сьогоднішніх умовах сумлінно виконують зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів