Закарпатська поліція викрила виноградівця на збуті психотропів (ФОТО, ВІДЕО)

Закарпатська поліція викрила виноградівця на збуті психотропів (ФОТО, ВІДЕО)
За фактом збуту наркотиків мешканцем Виноградова поліція проводить невідкладні слідчі дії. У ході оперативних заходів, правоохоронцями було зафіксовано протиправні дії чоловіка.

 

Чергового наркозбувача затримано на Закарпатті. Правоохоронці викрили на збуті наркотиків 25-річного жителя Виноградова. Попередньо домовившись про вартість психотропу, чоловік продав метамфетамін клієнту. Саме під час збуту наркотику та отримання за це грошей, торговця наркотиками і було затримано. На місці злочину працювали оперативники сектору кримінальної поліції Виноградівщини із залученням бійців Роти поліції особливого призначення Закарпаття.

За фактом злочину слідчі проводять розслідування за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків.

За місцем проживання наркоділка поліція провела санкціонований обшук. Самого ж чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

Поліція Закарпаття продовжує викорінювати проблему наркоманії та обігу заборонених речовин у регіоні. Задля добробуту та безпеки громадян, правоохоронці докладають всіх зусиль та демонструють активний супротив наркоділкам. Не дамо злочинцям жодного шансу на продовження їх протиправної діяльності. Спільно зробимо наш край безпечнішим. 

Нагадаємо, на Закарпатті діє гаряча лінія, на яку громадяни, котрі володіють інформацією про місця незаконного обігу наркотиків, можуть анонімно надати інформацію. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів