На Закарпатті 18-річна дівчина стверджує, що її побили у відділенні поліції

На Закарпатті 18-річна дівчина стверджує, що її побили у відділенні поліції
На Закарпатті молоду дівчину побили прямо у відділенні поліції, пише сайт РБК. Причому фізичні ушкодження їй нанесла жінка-поліцейська. Про це розповіла сама потерпіла, розмістивши відео в соціальних мережах.

 

 Про це повідомляє сайт РБК:

"Інцидент стався в Міжгірському відділенні поліції в ніч з 13 червня на 14 червня.

Дівчина на ім'я Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в смт. Міжгір'я на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати дівчат, вели себе агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію і одного з хлопців відвезли до відділку для розглядів. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася над нею, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали і посміхалися.

"Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою." Я повинна через тебе вставати, чи не висипатися "... Вона схопилася на мене, подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки , щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт ", - розповіла Валерія і додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливі, так як у неї є проблеми зі здоров'ям.

Валерія говорить, що знову звернулася в поліцію, де з неї "зняли" побої. У Головному управлінні поліції Закарпатській області повідомили, що почали службове розслідування щодо інциденту".

 

16 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів