Знесений водою міст у Лубні на Закарпатті був в аварійному стані

Знесений водою міст у Лубні на Закарпатті був в аварійному стані
Міст, який знесла вода через паводок у селі Лубня на Великоберезнянщині, потребував ремонту. Про це розповіла сільська голова Олена Кофель.

 

"Він був в аварійному стані. Уже була майже виготовлена кошторисна документація на проведення ремонтних робіт цього моста. Але вчора, 16 червня, через інтенсивні дощі рівень води піднявся, може, на 3-4 метри, повністю підмив міст — і він рухнув. Село майже відірване від життя. Найбільше хвилюємося, що не буде мати доступу швидка допомога, бо в нас багато хворих немічних людей старшого віку", — зазначила Олена Кофель.

Нагадаємо, міст розташований на дорозі, яка веде до непрацюючого переходу "Лубня- Волосате" на українсько-польському кордоні. Також він був розташований на єдиному автошляху, яким можна дістатися із сусідніх Ставного та Луга Великоберезнянського району. Від Лубні до найближчої залізничної станції — 5 кілометрів. Цю відстань жителі долатимуть пішки, якщо міст не відновлять. Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров 16 червня написав , що матиме робочу поїздку на Великоберезнянщину, аби оглянути цей об'єкт через необхідність розвитку туризму.

Суспільне Закарпаття

 

18 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів