"Ми скоро не будемо мати куди класти хворих", – Михайло Поляк

"Ми скоро не будемо мати куди класти хворих", – Михайло Поляк
Головний лікар Закарпатської обласної інфекційної лікарні сьогодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА повідомив, що лікарні першої хвилі на Закарпатті уже майже заповнені.

 

"Погіршення епідситуації призвело до різкого збільшення госпіталізованих хворих із важким перебігом. У лікарнях Ужгорода реанімаційні відділення переповнені. Збільшення кількості хворих маємо через те, що часто люди з дільниць не звертаються своєчасно. Усі лікарні першої хвилі майже повністю заповнені. Ми мало приймаємо хворих, тому що виздоровлення відбувається не так швидко - це близько 3 тижнів. Оскільки не виписуємо, то і нема куди їх класти. Сьогодні на ранок у лікарнях першої хвилі було 179 хворих. А виписано вчора було 11. Відповідно і прийняти можемо приблизно таку кількість. Ми скоро не будемо мати куди класти хворих", - повідомив Михайло Поляк.

У Хустському, Іршавському і Свалявському, а також Рахівському і Перечинському районах лікарні теж заповнені, поінформував М. Поляк.

"Там більша частина пацієнтів із підозрою, але є і підтверджені випадки. Усю ту кількість хворих лікарні першої хвилі не можуть забрати.  Із 19 числа ми відкрили лікарні 2 і 3 хвилі - це районні лікарні. Вони теж уже приймають хворих із COVID-інфекцією".

Головний лікар інфекційної лікарні закликає: "Кількість хворих із послабленням карантину зросла в рази. Ми скоро не будемо мати місця для госпіталізації всіх хворих. Місця для госпіталізації обмежені. Подумайте про своїх близьких".

Uzhgorod.net.ua

Нагадаємо, За минулу добу у 109 закарпатців підтверджено коронавірус методом ПЛР. Загалом в області 2069 інфікованих. На Закарпатті думають над скасуванням громадського транспорту. Поки лише на вихідні.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів