На Закарпатті водій рейсового автобусу порушив обмеження – штраф 17 тисяч гривень

На Закарпатті водій рейсового автобусу порушив обмеження – штраф 17 тисяч гривень
До закарпатських поліцейських надійшла скарга щодо курсування автобуса міжобласного сполучення. Регулярне рейсове сполучення здійснювали за маршрутом Мукачево- Івано-Франківськ.

 

Рух міжобласного регулярного громадського транспорту регіональна комісія ТЕБ та НС Закарпатської ОДА заборонила, через погіршення ситуації щодо поширення коронавірусу COVID-19.

Водія про заборону попереджали, але він продовжував виходити на рейси.

Сьогодні, біля села Кваси Рахівського району, поліцейські зупинили рейсовий автобус та склали на водія протокол про порушення карантинних правил.

Порушення правил щодо карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, -

тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Один неоподаткований мінімум - 17 грн, мінімальний штраф - 17 тисяч гривень!

Рішення про накладення штрафу і його розмір - визначає суд.

{Кодекс доповнено статтею 44-3 згідно із Законом № 530-IX від 17.03.2020}

Пресцентр Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів