Хворих на COVID-19 побільшало: що відбувається в лікарнях Закарпаття?

Хворих на COVID-19 побільшало: що відбувається в лікарнях Закарпаття?
Заповненість лікарень хворими на коронавірусну інфекцію жахає лікарів – спеціалісти кажуть, пацієнтів усе більше й більше! Якщо ще минулого тижня тільки в закладах І хвилі ця цифра коливалася в межах 190-200, то станом на ранок 30 червня тільки в закладах І хвилі, що розташовані в Ужгороді, вона зросла на кілька десятків.

 

Інформацією про ситуацію з хворими в медзакладах поділився з виданням директор КНП «Обласна клінічна інфекційна лікарня» Закарпатської обласної ради Михайло Поляк.

З його слів, від минулого тижня нічого не змінилося на краще – навпаки, ситуація гірша й гірша.

«Лікарні стали ще більш заповненими, на сьогодні в лікарнях І хвилі в місті – а це обласна клінічна інфекційна лікарня, Центр легеневих хвороб, обласна клінічна лікарня імені новака та Ужгородська ЦМКЛ та ін. – 235 хворих", - додав М. Поляк.

За минулу добу тільки у лікарнях в Ужгороді внаслідок ускладнень від коронавірусної інфекції померли дві особи, додав М. Поляк.

З його слів, причина збільшення кількості хворих - недотримання закарпатцями карантинних правил.

Інфекціоніст також уточнив, що, на щастя, станом на 30 червня тільки одна хвора пацієнтка в пологовому відділенні і троє діток в дитячій обласній лікарні.

 Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів