В Ужгороді пройшли урочистості з відзначення 5-ї річниці з дня створення Національної поліції

В Ужгороді пройшли урочистості з відзначення 5-ї річниці з дня створення Національної поліції
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні в Головному управлінні Національної поліції України в Закарпатській області взяв участь в урочистостях із відзначення 5-ї річниці з дня створення Національної поліції України.

 

Із вітаннями, побажаннями виступили голова Закарпатської ОДА Олексій Петров, начальник Національної поліції у Закарпатській області полковник Олександр Шляховський, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, керівники інших правоохоронних органів, профспілкових організацій. Багатьох працівників Національної поліції відзначили подяками, грамотами.

Богдан Андріїв у вітальному виступі відзначив, що завдяки розкриттю резонансних злочинів, зокрема і в Ужгороді, суттєво зріс рівень довіри до працівників поліції. Наголосив також, що в останні роки склалася хороша співпраця поліції та Ужгородської міської ради, насамперед щодо відеонагляду, патрулювання: є розуміння проблем і ефективний спільний пошук шляхів їх вирішення. За захист безпеки ужгородців, сумлінну службу Богдан Андріїв подякував працівникам поліції, привітав їх зі святом, побажав міцного здоров'я, родинного благополуччя, миру.

"Знаю, що багато з вас брали участь у захисті суверенітету та незалежності нашої держави на сході України і хочу передати акти на право власності на земельні ділянки, які за заявами співробітників виділили на сесії міськради", – сказав міський голова і вручив документи працівникам поліції.

На урочистостях вшанували хвилиною мовчання загиблих при виконанні службових обов'язків працівників органів внутрішніх справ.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

04 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів