Поліцейські викрили одесита, який організував канал нелегальної міграції на Берегівщині

Поліцейські викрили одесита, який організував канал нелегальної міграції на Берегівщині
Спільно з працівниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліцейські Закарпаття провели оперативні заходи для викриття осіб, що займалися організацією нелегальної міграції через Україну в країни Євросоюзу.

 

Так, в результаті комплексу необхідних дій, поліцейські встановили, що двоє іноземців за походженням, жителів Одеси, причетні до незаконного переправлення громадян Туреччини, Сирії та Іраку до країн Євросоюзу за матеріальну винагороду.

35-річний організатор злочинів та його 50-річний поплічник, намагалися переправляти нелегалів транзитом через територію України в країни Євросоюзу в межах Берегівського району Закарпатської області.

Вчора, 4 липня, в помешканні фігурантів злочинної діяльності працівниками поліції Закарпаття, спільно із столичними поліцейськими та слідчим відділом Берегівського відділку поліції було проведено обшуки за місцем проживання одеситів.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили 2 автомобілі, чорнові записи та техніку, що засвідчують про злочинну діяльність фігурантів справи.

Щодо організатора нелегальної міграції вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Діям інших фігурантів справи в ході досудового розслідування буде надана правова оцінка. Слідство у справі триває.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів