Богдан Андріїв – підприємцям в Ужгороді: я вас повністю розумію і запрошую долучитися до пошуку компромісу

Богдан Андріїв – підприємцям в Ужгороді: я вас повністю розумію і запрошую долучитися до пошуку компромісу
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні знову зустрівся з підприємцями, які в місті працюють насамперед у громадському харчуванні. Нагадаємо, в суботу на зустрічі в Боздоському парку йшлося про прийняте напередодні рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, яким в області, а тому й в Ужгороді, обмежили час роботи кафе, барів, ресторанів до 22 години.

 

Сьогодні на зустрічі на набережній Незалежності Богдан Євстафійович повідомив: на засіданні міського штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій прийнято рішення звернутися до регіональної комісії ТЕБ та НС про перегляд рішення щодо заборони роботи закладам харчування після 22 години та  відновлення роботи громадського транспорту у вихідні.

«Я вас повністю розумію, знаю, як вам важко, що багато хто у вкрай скрутному становищі, були слушні зауваження і запрошую долучитися до пошуку компромісу. Не все залежить від місцевого органу самоврядування, є рішення, які приймають на рівні держави, є такі, що на рівні області і це необхідно виконувати. Крім того, захворюваність зростає, кількість важких випадків та смертей теж, тому вкотре дуже прошу дотримуватися вимог протиепідемічної безпеки», – сказав Богдан Євстафійович.

На запитання підприємців, зазначив, зокрема, що хоч у місті значні ненадходження до бюджету, планується винести на найближчу сесію питання про тимчасові пільги для бізнесу, скажімо, скасування орендної плати за літні тераси біля закладів громадського харчування.   

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів