В Ужгороді урочисто зустріли бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

В Ужгороді урочисто зустріли бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади
До місця постійної дислокації напередодні повернулися бійці, які виконували завдання у районі проведення операції об'єднаних сил на сході нашої держави. У військовому містечку військової частини А1778, що на вулиці Другетів, їх вітали з поверненням керівники Закарпаття та Ужгорода, рідні та друзі.

 

Бригада виконувала завдання майже 8 місяців на Докучаєвському напрямку у Донецькій області, ця ротація стала вже сьомою для нашої бригади. На жаль, є і бойові втрати – у листопаді минулого року після важкого поранення помер командир бригади, полковник Євген Коростильов. Його пам'ять та пам'ять усіх загиблих захисників вшанували хвилиною мовчання.

Привітав захисників із приїздом додому і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович від імені всіх ужгородців подякував бійцям бригади за те, що з перших днів воєнної агресії захищають незалежність нашої держави, з честю виконують складні завдання на передовій, за мужність і героїзм, побажав міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, миру. Подякував батькам, які виховали справжніх героїв, волонтерам та всім небайдужим, які допомагали і допомагають воїнам. Майже трьом десяткам військових Богдан Андріїв вручив грамоти Ужгородської міської ради та цінні подарунки.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів