Почалася сесія облради, на розгляд винесли понад півсотні питань

Почалася сесія облради, на розгляд винесли понад півсотні питань
Сьогодні, 16 липня, пленарне засідання 18-ї сесії Закарпатської обласної ради. Депутати зібралися в залі засідань обласної ради, що на площі Народній, 4 м. Ужгород.

 

До її порядку денного включено більш ніж півсотні питань, які стосуються розвитку краю у цей складний час пандемії, а таож проєкти рішень щодо актуальних проблем, які хвилюють громади. Серед них – корегування обласного бюджету, зміни і доповнення до діючих програм у сфері охорони здоров’я, соцзахисту населення, транскордонного співробітництва, фізичної культури і спорту, а також про майно.

Також сьогодні розглядатимуться питання щодо розвитку та ефективного функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород», депутати мають надати згоду комунальному некомерційному підприємству «Закарпатська обласна станція переливання крові» Закарпатської обласної ради на реалізацію замороженої плазми та ін.

Крім того, депутати підготували і розглядатимуть кілька звернень. Серед них одне, на думку колективу нашого видання в тому числі, вкрай актуальне, бо турбує справі багатьох краян - "Звернення Закарпатської обласної ради щодо скасування тарифу на послуги розподілу природного газу" (чи розглядатимуть його - ще невідомо), інше - "Звернення Закарпатської обласної ради щодо ліквідації наслідків паводка та вжиття комплексних заходів із захисту населення і територій".  

Детальніше про те, які рішення схвалять - читайте згодом.

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів