Офіційна інформація про ДТП на Виноградівщині, в якій загинув мотоцикліст

Офіційна інформація про ДТП на Виноградівщині, в якій загинув мотоцикліст
Вчора, 22 липня, близько 22 години до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Ботар, що на Виноградівщині. За викликом виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

 

Поліцейські попередньо встановили, що автомобіль “Toyota”, яким керував 51-річний чоловік, зіткнувся з мотоциклом. Внаслідок зіткнення водій мотоциклу, 18-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Водія позашляховика було освідчено - за кермом чоловік перебував тверезий.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого. У справі призначено ряд експертиз, які встановлять причини та обставини смертельної аварії.

Триває досудове розслідування.

Раніше про це повідомляв журналіст Віталій Глагола: Іван Удуд, депутат Виноградівської районної ради, керуючи Toyota Land Cruiser збив чоловіка, що їхав на мотоциклі. ДТП сталась щойно у селі Братово, Виноградівського району Закарпаття.

Наразі на місці працює поліція. Наскільки мені відомо - це друга смертельна ДТП депутата. Перша була наприкінці 90-х. Тоді чоловіку вдалось уникнути покарання. Крім того, чоловік є Швагром депутата Закарпатської обласної ради Карла Резеша, - пише Віталій Глагола у своєму телеграм каналі.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів