Закарпатка заблукала в лісі: шукали прикордонники, рятувальники та поліцейські

Закарпатка заблукала в лісі: шукали прикордонники, рятувальники та поліцейські
Учора вночі військовослужбовці Чопського загону розшукали літню жінку, яка заблукала під час збирання грибів.  Про її зникнення прикордонникам повідомили співробітники Нацполіції, до яких звернулися рідні бабусі. 

 

Виявилося, що жінка, 1942 року народження, пішла о п’ятій вечора у ліс по гриби в районі села Оноківці Ужгородського району та не повернулася додому. Родичі бабусі забили на сполох біля дев’ятої години вечора та повідомили правоохоронцям про її зникнення. До пошуку заблукалої долучилися прикордонники відділення «Оноківці», рятувальники та поліцейські. Незважаючи на нічний час, вони разом прочісували ліс поблизу кордону зі Словаччиною.

На щастя, опівночі прикордонникам вдалося знайти у лісі налякану та знесилену бабусю. Їй одразу надали допомогу, адже, попри літню пору, вона  встигла добряче змерзнути. Надалі врятовану доправили до місця проживання.  Радимо шанувальникам «тихого полювання» відповідальніше ставитися до власної безпеки, не ходити до лісу поодинці та ще й у нічний час, брати з собою засоби зв’язку, теплий одяг, GPS-навігатори та інші речі, що допоможуть швидше знайти дорогу додому.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів