Офіційно: в поліції прокоментували резонансне затримання наркодилера в Ужгороді

Офіційно: в поліції прокоментували резонансне затримання наркодилера в Ужгороді
Спецоперація із затримання відбулася на вулиці Минайській в обласному центрі Закарпаття. Правоохоронці зупинили автомобіль таксі, в якому наркоторговець разом зі своїм товаришем саме поверталися з села Минай, де успішно передали «товар» своєму клієнту.

 

Наразі в рамках кримінального провадження розпочатого за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів) основного фігуранта справи затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Його товариша та водія таксі поліцейські перевіряють на причетність до вчинення злочинів даної категорії. Затриманому буде повідомлено про підозру за збут наркотиків. Також слідчі звертатимуться до суду для обрання йому запобіжного заходу на період досудового розслідування.

Нагадаємо! В поліції Закарпаття діє гаряча лінія, на яку громадяни можуть повідомити про осіб, які можуть бути причетні до збуту наркотиків. Тел.: +38-099-292-78-88 Анонімність гарантуємо, інформує поліція Закарпатської області.

 

26 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів