6750 пачок сигарет до Румунії: попереджувальні постріли зупинили контрабандистів

6750 пачок сигарет до Румунії: попереджувальні постріли зупинили контрабандистів
6750 пачок сигарет без акцизних марок планували переправити контрабандисти через кордон України у Румунію. Про це повідомила речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова.

 

За її словами, 4 серпня, військовослужбовці пункту пропуску "Ділове" виявили мікроавтобус, водій та пасажири якого, спробували втекти від прикордонного наряду. "Під час переслідування зловмисників, прикордонники здійснили попереджувальні постріли, зброя таки зупинила двох втікачів", — зазначила речниця.

6750 пачок сигарет до Румунії: попереджувальні постріли зупинили контрабандистівФОТО: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

В автомобілі прикордонники виявили 13,5 ящиків тютюнових виробів. Зловмисники планували доправити до сусідньої Румунії 6750 пачок сигарет без акцизних марок. Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України, направлено до Головного управління ДФС та Нацполіції у Закарпатській області. Тютюнові вироби та транспортний засіб вилучено та передано співробітникам ДФС.

Суспільне Закарпаття

 

05 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів