В Ужгороді стартував УжГрінФест!

В Ужгороді стартував УжГрінФест!
У парку “Підзамковому” сьогодні розпочався молодіжний фестиваль “УжГрінФест” – за підтримки програми "Активні громадяни" від Британської ради в Україні, ГО "Молодіжна Платформа", управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

 

Заступник міського голови Ужгорода Ігор Фартушок привітав учасників і наголосив, що саме молодь є рушійною силою всіх змін, додав, що комунікація управлінців та юних ужгородців щодо екологічних ідей, стану довкілля є надзвичайно важливою для обох сторін дискусій.

Загалом зареєструвалися понад два десятки школярів. Далі до учасників звернулася ідейна натхненниця проєкту Ірина Щока, закликала молодь до знайомства та спілкування, а також обміну досвідом.

Також сьогодні у другій частині програми – дискусія з управлінцями міста «Спілкуємось та діємо», метою якої є обговорення питань покращення екологічної ситуації та активного молодіжного відпочинку в Ужгороді, учасники передадуть владі міста екоманіфест, підготовлений на основі спостережень і дискусій.

Як ми повідомляли, на фесті діють тематичні локації: “Поважай природу”, “Готуйся до подорожі”, “Цінуй дерева” (англійською мовою), “Стала гостина: споживаємо місцеві продукти” тощо, виступатимуть екоактивісти, зокрема представники ГО «Зелений варош». Триватиме фестиваль до 16.00.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів