Ужгородська міська рада: на час дії карантину особистий прийом громадян призупинено. Як звернутися?

Ужгородська міська рада: на час дії карантину особистий прийом громадян призупинено. Як звернутися?
Поки діють карантинні обмеження, особистий прийом громадян керівництвом Ужгородської міської ради та керівниками структурних підрозділів призупинено. Проте міський голова, його заступники, керуюча справами виконкому, секретар міськради регулярно проводять пряму телефонну лінію, звернутися на яку можна з будь-яким запитанням. Керівники структурних підрозділів міськради проводять дистанційне консультування, номери телефонів та електронні адреси департаментів, управлінь, відділів – у блоці «Контакти для дистанційного консультування» на сайті Ужгородської міської ради.

 

Усно звернутися до Ужгородської міської ради можна за номером телефону 42-80-29.

Письмово звернення можна надіслати поштою на адресу: Ужгородська міська рада, пл. Поштова, 3, м. Ужгород, 88000.

Електронним листом – [email protected] (електронна пошта відділу роботи із зверненнями громадян) або [email protected] (електронна пошта загального відділу).

У фоє на першому поверсі міської ради також встановлено скриньку для кореспонденції.

Крім того, для подання електронного звернення можна скористатися формою, що розміщена на офіційному сайті міської ради в розділі «Звернення громадян».

Аналогічно можна подавати запит на публічну інформацію, також для подання запиту в електронному вигляді можна скористатися типовою формою запиту на сайті міської ради в розділі «Публічна інформація» . Якщо запит бажаєте подати усно – телефонуйте за номером: 42-80-30.

Звернення юридичних осіб приймаються на електронну скриньку [email protected] (електронна пошта загального відділу Ужгородської міської ради) або ж поштою на вказану вище адресу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів