Дорожня валіза із новими речами від кутюр’є «прикрашатиме» склад Закарпатської митниці

Дорожня валіза із новими речами від кутюр’є «прикрашатиме» склад Закарпатської митниці
Вчора, 8 серпня, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби виявлено чергову партію брендового одягу та взуття, які водій намагався завезти в Україну без відповідної сплати митних платежів.

 

Повертався 42-річний житель м.Черкас з Італії додому через українсько-угорський кордон на мікроавтобусі «Мерседес-Бенц». Під час митного контролю у декларації вказав про наявність лише вживаних речей у десятьох валізах. Однак при повному вивантажені усіх речей, митники виявили дорожню валізу із новим одягом, взуттям, жіночою білизною і сумочками відомих світових марок: Jimmy Choo, Dolce Gabbana, Dior, Sant Laurent, Prada, Fendi та ін. Чоловік відразу ж зізнався, що його попросила за кордоном незнайома жінка доправити за вказаною адресою сумку в Україну, про вміст якої він не знав.

Відносно співвітчизника складено протокол про порушення митних правил за статтею 472 Митного кодексу України. Вартість брендів визначатиме експерт. А не задекларовані за встановленою формою дорогі речі від різних кутюр’є, які намагалися завезти в Україну без відповідної сплати митних платежів, і скоріш  за все, з комерційною метою – вилучено до рішення суду. Тепер склад митниці поповниться 8 парами взуття, 16 одиницями одягу, 5 сумочками, портмоне і поясами.

Пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби

 

09 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів