Актор з Ужгорода Олександр Мавріц зіграв у серіалі «І будуть люди»

Актор з Ужгорода Олександр Мавріц зіграв у серіалі «І будуть люди»
Сьогодні, 10 серпня, у соціальних мережах з’явився перший з дев’яти роликів циклу «Наша історія».

 

Це короткі відео, в яких актори серіалу «І будуть люди» розповідають про своїх героїв, їх долі й погляди, а також про сучасну Україну.

У проєкті знялися: Олександр Піскунов, Катерина Григоренко, Віктор Жданов, Акмал Гурєзов, Остап Дзядек, Олена Борозенець, Костянтин Темляк, Олександр Мавріц та Макар Тихомиров. Спочатку вони з'являються перед очима глядачів в образах своїх героїв та від їхнього імені розмірковують про найголовніше, а згодом — діляться власними думками про основну ідею фільму, зв’язок минулого і сьогодення та найважливіші цінності в житті: «Поки не знаєш правду — не знаєш, хто ти є; якщо в тебе всередині є іскра справжньої любові — не все так погано; якщо матимемо єдність — обов’язково переможемо».

«І будуть люди» — це 12-серійна історична сага за однойменним романом Анатолія Дімарова. Вона охоплює найскладніші часи в історії України — початок ХХ століття, коли світова війна, революція та прихід радянської влади розділили суспільство та поділили долю кожного на «до» і «після».

yabl.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів