Розпочато ремонт автомобільного шляху національного значення Львів — Самбір — Ужгород

Розпочато ремонт автомобільного шляху національного значення Львів — Самбір — Ужгород
Цьогоріч "Укравтодор" поставив перед собою надамбітне завдання: відремонтувати та побудувати понад 4 000 км доріг державного значення. На Закарпатті будівництво йде повним ходом майже на всіх дорогах державного значення області. І ось, як було анонсовано в ході візиту Президента України на Закарпаття, розпочаті роботи на автодорозі Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.

 

Довідка: Автодорога Н-13 — автомобільний шлях національного значення на території України, Львів — Самбір — Ужгород. Проходить територією Львівської та Закарпатської областей. На Закарпатті починається перевальною ділянкою від села Ужок. Проходить Великий Березний, Перечин, і закінчується в Ужгороді. Роботи розпочалися з ремонту перевальної ділянки автодороги в с.Ужок від кордону Львівської області. Компанія виконавець дорожніх робіт «Онур Конструкцiон» вже розпочала фрезування дорожнього полотна.( На фото)

Відповідно до контракту буде виконано роботи та вкрито верхнім шаром ЩМА 6,3 км. дороги. Це лише перший крок, надалі, вже найближчим часом, після проходження всіх тендерних процедур, роботи розпочнуться ще на 4 ділянках дороги.  За умов підписаних контрактів всі види робіт виконуються з гарантією якості з боку підрядника робіт. До кінця поточного року заплановано відремонтувати 26,6 км цієї дороги, відремонтувати десятки мостів та шляхопроводів.

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області

 

12 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів