На Закарпатті горів центр соціально-психологічної реабілітації дітей

На Закарпатті горів центр соціально-психологічної реабілітації дітей
Центр соціально-психологічної реабілітації дітей горів у Сваляві. Про це повідомила речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир. Пожежа сталася вчора, 11 серпня, на вулиці Верховинській. Вогонь спалахнув в одній із кімнат на другому поверсі.

 

"Пожежа виникла в спальному приміщенні. На щастя, на момент виникнення загоряння, у приміщенні нікого не було, тож вогнеборцям не довелося нікого евакуйовувати, адже діти та персонал були якраз на прогулянці, тобто перебували на вулиці. Вони працювали в апаратах захисту органів дихання та зору, перевірили чи немає в інших кімнатах когось, аби через щільне задимлення людина не отримала отруєння чинним газом, однак нікого не виявили".

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей горів у Сваляві

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей горів у СвалявіПричини пожежі встановлюють. Одна із версій – це коротке замикання електромережі. Унаслідок пожежі було знищено стелю, а також пошкоджено речі, які знаходилися всередині. За словами Наталії Батир, до рятувальників зателефонували очевидці о 19:46. А близько пів дев’ятої вечора пожежу погасили. Травмованих немає.

Суспільне Закарпаття

 

12 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів