Велопробіг ветеранів стартує в Ужгороді

Велопробіг ветеранів стартує в Ужгороді
Всеукраїнський велопробіг ветеранів розпочнеться з Ужгорода 16 серпня. Четверо учасників стартують з площі Народної о 8 годині ранку. Про сьогодні розповів начальник Закарпатського відділу Міністерства у справах ветеранів Іван Балашов.

 

За його словами, маршрут, протяжністю 1800 км, включає 14 міст, зокрема, Тернопіль, Хмельницький, Вінницю, Житомир, Київ. Та завершиться в Маріуполі 28 серпня. Від Закарпаття участь візьмуть четверо ветеранів війни в Афганістані та АТО.

"Ідея нашого велопробігу виникла після того, — розповів Іван Балашов, — як ми дізналися, що 29 серпня вдруге буде проводитися День вшанування захисників України, котрі віддали своє життя за незалежність, за наш суверенітет. У команді в нас чотири чоловіки. Усі досвідчені велосипедисти, усі учасники багатьох змагань з велоперегонів".

Велопробіг, за словами Івана Балашова, проводиться з метою вшанування героїв, та поряд з цим, – показати приклад, "показати, що є ветеранський спорт", додав посадовець. Другий ветеранський велопробіг стартує з площі Народної в Ужгороді.

Суспільне Закарпаття

 

12 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів