Закарпатець віз в Україну нарковмісні речовини на солідну суму (ФОТО)

Закарпатець віз в Україну нарковмісні речовини на солідну суму (ФОТО)
Учора в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Чопського загону спільно зі співробітниками Управління СБ України у Львівській області припинили спробу незаконного ввезення в Україну партії медичного препарату із вмістом наркотичної речовини.

 

У поле зору правоохоронців потрапив закарпатець, якого обґрунтовано підозрювали у транскордонній протиправній діяльності. З метою попередження злочину, оперативники Чопського загону проінформували прикордонні наряди пунктів пропуску про можливу спробу ввезення наркотичної речовини з Угорщини в Україну. 

За ініціативи оперативників Чопського загону було здійснено поглиблену перевірку легкового автомобіля «SkodaOctavia», який учора ввечері прибув у пункт пропуску «Лужанка» у напрямку в’їзду в Україну. У конструктивних порожнинах автівки виявили 3461 таблетку «Subitex» із вмістом наркотичного засобу «Бупренорфін». Їх приховали від контролю у даху, задньому сидінні, дверцятах та у рульовій колонці легковика. Загальна вартість такого медпрепарату на «чорному» ринку складає 1 384 400 грн.

Наразі тривають слідчі дії за ч.2 ст.305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів