Жіноча шпаргалка: щоденні звички, які шкодять шкірі обличчя

Жіноча шпаргалка: щоденні звички, які шкодять шкірі обличчя

 

Бажання жінки прекрасно виглядати — природно. Бажання зберегти якомога довше молодість і свіжість шкіри теж зрозуміле. Для цього догляд за собою повинен бути щоденним і без дій, які травмують шкіру, про які треба знати, інформує Ukr.Media.

7 щоденних самоатак на свою шкіру

Косметичні патчі для догляду за шкірою повік

В основному зволожуючі патчі застосовують від набряків і мішків під очима. Догляд зволожує і живить шкіру до тих пір, поки зберігає вологу. Ефект втрачається при висиханні патчів і починається зворотний процес. Патчі поглинають вологу зі шкіри. Важливо стежити за часом процедури, щоб не нашкодити шкірі.

Умивання за допомогою спонжа конняку

Популярні корейські спонжі виготовлені з коріння азіатської рослини, склад губки для вмивання конняку — це 97% води, корисних мінералів з ідеальним показником лужного рівня. Спонж прекрасно підходить для відлущування мертвих клітин. Однак застосовувати щодня не рекомендується, бо травмуються верхні шари епідермісу і активність сальних залоз зростає.

Постійне застосування пудри

Шкідлива звичка часто припудрюватися у багатьох дівчат і жінок призводить до закупорки пор шкіри на обличчі, повітрообмін порушується. На шкірі з'являється роздратування, чорні точки і різні запалення;

Серветки вологі

Багато хто вважає, що вологі серветки панацея для очищення шкіри і застосовують регулярно. Однак серветки не замінюють вмивання і зняття макіяжу тільки ними. Ці засоби догляду містять спирт і можуть бути алергенними, що не додасть краси шкірі.

Телефон

Користування мобільним телефоном передбачає дуже часто тримати його біля вуха, мимоволі торкаючись обличчя. Мікроби, невидимий бруд, пил з гаджета несприятливо впливають на чутливу шкіру обличчя. Регулярно протираючи телефон серветками, можна попередити роздратування і інші неприємності.

Дотики до обличчя

Частий контактний дотик до шкіри обличчя руками призводить до проблем. Все, що знаходиться на руках, переноситься на шкіру, викликаючи алергію і запалення, пори шкірного покриву можуть закупоритися. Звідси поява акне і чорних крапок.

Здоровий сон

Загальновідомо, що вночі посилено працюють сальні залози. Правильний вибір подушки і зміна наволочок, позбавить від алергії, різних висипань і запалень.

Застосовуючи ці нехитрі поради, можна поліпшити стан своєї шкіри і попередити її травмування.

 

14 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів