Два підпали за ніч: закарпатська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт

Два підпали за ніч: закарпатська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт
Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 63 тисячі гривень.

 

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 43-річного мешканця с. Залужжя Мукачівського району, який підозрюється у вчиненні замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст.15, ч.2 ст. 194 КК України).

У ході досудового розслідування зібрано докази того, що наприкінці травня 2020 року обвинувачений намагався спалити два будинки своїх односельчан. Для цього він попередньо підготував пляшки з горючою сумішшю.

На момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і завадило йому здійснити задумане: він не зміг докинути ємність на території домогосподарств.В одному випадку пляшка загорілася перед вхідними воротами будинку, в іншому – полетіла на територію сусіднього двору.

Досудове розслідування у справі здійснював Мукачівський відділ поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

Обвинувальний акт скеровано до Мукачівського міськрайонного суду.

За клопотанням слідчого, погодженим прокурором, слідчим суддею обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у понад 63 тисячі гривень, - повідомили у пресслужбі прокуратури Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів