Триває подача заяв на вступ до УжНУ: в лідерах "Право" та "Медицина"

Триває подача заяв на вступ до УжНУ: в лідерах "Право" та "Медицина"
У п’ятницю, 14 серпня, відбулося чергове засідання Приймальної комісії УжНУ. На засіданні розглянули статистику подання заяв від вступників, питання допуску до конкурсного відбору, вступних випробувань на магістратуру.

 

Подання електронних заяв на бакалаврат розпочалася 13 серпня, а вже станом на кінець доби 14 серпня на  бакалаврат (магістратуру медичного та фармацевтичного спрямувань) було подано 3498 заяв, з них 2880 - денна форма здобуття освіти. На магістратуру  подано 2113 заяви, з них денна форма – 1252 заяви.

Найбільше заяв   вступники на основі повної загальної середньої освіти подали на "Право" - 247, "Медицина" - 144, "Германські мови та літератури (переклад включно), перша - англійська" - 119, "Психологія" - 116, "Міжнародні економічні відносини" - 106, "Фізична культура і спорт" – 103 заяви.

Також на засіданні  Приймальної комісії обговорили порядок проведення фахових вступних випробувань та вступних іспитів із іноземної мови, адже у перод 17-21 серпня йтиме основний масив екзаменів на вступ до магістратури.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів