Вибираємо найкращий час для подорожі до Єгипту

Вибираємо найкращий час для подорожі до Єгипту

 

За нинішніх умов Країна пірамід однією з перших відкрила кордон для туристів з України. Відвідати Єгипет можна без тестування на COVID-19 та обов’язкової двотижневої самоізоляції. Головне — дотримуватися елементарних правил безпеки у готелі, на пляжі та під час екскурсій. Ну а про надійне страхування подбає туроператор.

Переваги нинішнього туристичного сезону

Для того, щоб відвідати курорти Єгипту у нинішньому туристичному сезоні, немає серйозних перепон. Натомість є ряд переваг, які спричинила пандемія коронавірусу.

Зокрема, зараз на курортах Країни пірамід відсутні натовпи туристів, готелі та ресторани не переповнені. Тож саме час здійснити давню мрію — побачити унікальні пам’ятки Єгипту. Чартери літають регулярно, гостинність місцевих мешканців та турбота співробітників готелів про кожного туриста вражають. Отже, вирушаємо до дивовижної Країни пірамід!

Курорти цієї держави працюють цілий рік. Розмаїття єгипетських готелів дає змогу вибрати місце розташування на будь-який смак та гаманець. Тож перед тим, як визначитися, куди саме поїхати, радимо ознайомитися з інформацією про всі популярні курорти та найкращі резорти Єгипту, перейшовши за посиланням https://www.coraltravel.ua/main/egypt.aspx.

Особливості клімату Країни пірамід

Клімат Країни пірамід підходить для відпочинку з маленькими дітьми. Варто лише стежити за тим, аби хлопчики та дівчатка перебували на сонці відповідний час. Не забувайте змащувати шкіру малюків захисними кремами та не дозволяйте дітям перебувати на пляжі без головних уборів.

Влітку в Єгипті може бути спекотно, але незначна вологість повітря допомагає легше переносити високі температури. Навіть узимку вдень термометри показують комфортні +23–28 °C.

Оптимальними періодами для поїздки до цієї держави вважають квітень–початок червня, а також другу половину вересня–листопад. Але варто повторити: туристичний сезон у Єгипті не завершується ніколи, тож сюди можна вирушати будь-якої пори року.

Визначаємося з курортом

Найпопулярніші курорти Єгипту відомі в усьому світі. Ідеться, звісно, про Хургаду та Шарм-ель-Шейх. Перший — найстаріший у країні. Чимало готелів Хургади є не вельми сучасними, але достойний варіант розміщення знайти нескладно. Цей курорт може похвалитися чудовими піщаними пляжами, що важливо для туристів з дітьми.

Шарм прославився своїми фантастичними кораловими рифами, які обожнюють дайвери. Якщо ваша мета — натішитися підводною красою Червоного моря, вибираючи готель, зверніть увагу, чи є біля пляжу власний риф.

Існують у Єгипті й суперсучасні курорти. Це, зокрема:

  • Сома-Бей;

  • Сафага;

  • Марса-Алам;

  • Ель-Гуна тощо.

Незабутньої вам подорожі до Єгипту!

Читайте актуальні новини щодо правил в'їзду в країни на https://www.coraltravel.ua/

 

25 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів