Поліція зловила закарпатського наркобізнесмена – торгував амфетаміном із власного дому

Поліція зловила закарпатського наркобізнесмена – торгував амфетаміном із власного дому
Дилера-наркозбувача затримали поліцейські у селі Барбово. Чоловіка обгрунтовано підозрюють у продажі психотропних речовин. Факт зайняття неправомірним бізнесом задокументували кілька разів. Тепер злочинця помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Учора, 27 серпня, поліція провела спецоперацію із затримання молодого наркобізнесмена з села Барбово Мукачівського району. Правоохоронці встановили, що 21-річний чоловік налагодив схеми зі збуту психотропних речовин.

Крамницю з продажу психотропів облаштував просто у себе вдома, куди цього разу й прийшов за черговою порцією метамфетаміну покупець. Попередньо домовившись про купівлю забороненого наркотику чоловік прийшов з уже заготовленою сумою для розрахунку.

Саме під час передачі забороненого товару за обумовлену заздалегідь плату, наркодилера і затримала поліція. Відбувалося затримання за силової підтримки спецпризначенців КОРД.

Чоловікові інкримінують злочинні дії за статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне зберігання наркотиків з метою збуту.21-річного фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів