П’яні водії продовжують їздити Закарпаттям: за вихідні зафіксовано 15

П’яні водії продовжують їздити Закарпаттям: за вихідні зафіксовано 15
За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Великоберезнянському, Виноградівському, Іршавському, Тячівському, Воловецькому районах. Ще 8 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У селі Розівка на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль  марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, уже позбавлений судом права керування, однак знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в наркодиспансері в місті Ужгород у нього виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника  склали адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Баркасово на Мукачівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль  марки «Skoda Оctаvіa», на якому не працювало освітлення. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника  склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Ільниця на Іршавщині опівночі працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили скутер марки «Stоrm» без номерного знака, яким керувала без відповідних документів і захисного шолома місцева жінка. Водій перебувала в стані алкогольного сп’яніння, але відмовилася від  медосвідування. На правопорушницю в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили її від керування. 

У селі Онок на Виноградівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без відповідних документів. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили автомобіль  марки «ВАЗ-2103», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, був у  стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 0,29 проміле алкоголю. На правопорушника  склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Підполоззя на Воловеччині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

Двох п’яних водіїв задокументували за вихідні працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. 

Ще 8 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів