Мукачівця викрили на незаконному заволодінні автомобілем та підробці документів

Мукачівця викрили на незаконному заволодінні автомобілем та підробці документів
В Мукачеві поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння автомобілем BMW та використання підробленого документу. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Наталія Машіко.

 

"На початку червня цього року до поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення від 39-річного жителя Великоберезнянщини про те, що його товариш, 32-річний мукачівець, вже більше року не повертає йому автомобіль марки «BMW 520 D» 2010 року випуску. У ході розслідування справи поліцейські з'ясували, що житель Мукачева під приводом пошуку клієнта на автомобіль підробив документи для продажу авто і відповідно перепродав його мешканцю села Ракошино Мукачівського району. Отримані гроші чоловік використав на власні потреби, не повідомивши про це власника машини", — прокоментувала Наталія Машіко.

 

Під  час проведення слідчих дій поліцейські встановили коло усіх осіб, які були залучені до незаконних оборудок з підробки та використання фальшивих документів. Вчора, 3 вересня, слідчі повідомили про підозру мукачівцю в незаконному заволодінні транспортним засобом, що завдало  великої матеріальної шкоди потерпілому та в підробленні та використанні підробленого  документу. Згідно з висновком експерта вартість автомобіля склала понад 517 тисяч гривень. Вирішується питання про обрання мукачівцю запобіжного заходу на період досудового розслідування кримінального провадження. 

Суспільне Закарпаття

 

04 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів