Юніори ФК «Минай» стартували в ДЮФЛ України

Юніори ФК «Минай» стартували в ДЮФЛ України
Поки основна команда тільки готується до перемог в УПЛ, юні «минайці» з Академії вже радують своїми досягненнями. У першому турі у Першій лізі Дитячо-юнацької ліги України наші команди здобули 3 перемоги та 1 нічию

 

Нагадаємо, що в цьому сезоні від Академії футболу Ужгородського районної ради «Минай» виступає відразу 4 командами – по 2 в U-15 та в U-17. Якщо бути точніше, то команди Академії U-14 та U-15 грають у турнірі 15-річних, а U-16 та U-17 – серед 17-річних. Дві команди, U-15  та U-17, цього дня грали в Ужгороді з футбольним клубом «Вараш» з Рівненської області. Старші хлопці під керівництвом Михайла Чернявського обіграли суперника з рахунком  2:0 (Кроццолі-2). Між іншим, суперник був на рік старше за наших.

А ось молодші, U-15 , на жаль, перемогу не втримали, хоч на неї і награли – нічия 6:6 (Садовий-2, Богар-3, Магомедалієв, автогол). Ще дві команди грали у Луцьку з місцевим «Адреналіном». І везуть звідти додому дві перемоги. Так, хлопці з U-17 Олексія Полянського розгромили свого суперника з рахунком 4:0 (Кроликов, Симочко-2, Марюхнич), а молодші під керівництвом Рудольфа Балажинця виграли 2:1 (Калінець-2).

Інформаційний департамент ФК «Минай»

 

06 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів