Ужгородський суд вирішив, що буде із нелегальною технікою за 93 мільйони

Ужгородський суд вирішив, що буде із нелегальною технікою за 93 мільйони
Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області розглянув справу про незаконне ввезення електронної техніки в Україну на суму 96 млн. грн. Відтак, відносно українця накладено стягнення у вигляді накладення штрафу розміром понад 96 млн грн з конфіскацією зазначеного товару на таку ж суму на користь держави, про це повідомила пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби.

 

Як раніше повідомлялось, у червні на КПП «Ужгород» в одному з авто виявили незаконні гаджети відомих марок Apple, Samsung, Xiaomi та інших. Всього техніки нарахували на 96 мільйонів гривень. Днями у мережі почали поширювати інформацію, що нібито гаджетів на складі митниці лишилось вже на 93,5 млн грн. у службі митниці пояснили, що на той час це була приблизна сума, і підрахунки проводились дуже довго.

«Після перерахунку був складений протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України та залучено експерта для проведення оцінки вилученого товару. Станом на сьогодні загальна кількість гаджетів складає 5 206 шт, вартістю - 93 594 343 грн. Крім того, визначено кількість запчастин до автомобілів – 17 050 шт., вартість яких встановлюється експертом», – йдеться у повідомленні митниці. Також у митниці заявили, що будь-яких спроб проникнення у місце зберігання вилученого товару не було зафіксовано.

Новини Закарпаття

 

 

06 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів