На Закарпатті поліція затримала переправника нелегалів (ФОТО)

На Закарпатті поліція затримала переправника нелегалів (ФОТО)
У селі Широке Виноградівського району, поліцейські спільно з прикордонниками зупинили для перевірки автомобіль «Volkswagen Jetta». Під час огляду транспортного засобу, правоохоронці встановили, що у авто перебувають іноземці без документів, а керує транспортним засобом мешканець іншої області. Станом на тепер переправника затримано до ізолятора тимчасового тримання за підозрою у сприянні незаконній переправі нелегалів через держкордон України.

 

Поліція Виноградівщини затримала у порядку статті 208 КПК України 28-річного жителя Кривого Рогу. Як встановили слідчі відділку поліції чоловіка обгрунтовано підозрюють у сприянні незаконній переправі через кордон осіб без документів. 

2 вересня о 21:30 неподалік автозаправної станції в селі Широке працівники Мукачівського  прикордонного загону разом з працівниками поліції Виноградівщини зупинили автомобіль марки «Volkswagen Jetta», в якому перебувало четверо іноземних громадян.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановила, що 28-річний водій авто, мешканець міста Кривий Ріг перевозив в салоні автомобіля чотирьох іноземців, які як виявилося знаходяться на території України без відповідних документів. 

За фактом неправомірних дій, слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто незаконне переправлення осіб через кордон. 

Наразі 28-річного затримано до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення чоловікові підозри. Іноземців тим часом доставили до відділку поліції для встановлення їх персональних даних та з'ясування  мети перебування у прикордонному регіоні.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів