Засідання Ужгородської міськради: внесено зміни до Програм з благоустрою, капремонтів тощо

Засідання Ужгородської міськради: внесено зміни до Програм з благоустрою, капремонтів тощо
Програму сприяння виконанню рішень судів та інших виконавчих документів на 2018 – 2022 роки доповнили сьогодні на сесії міськради Ужгорода.

 

Іншим рішенням, для приведення у відповідність до бюджетних призначень, внесли зміни до Програми реконструкції та капітального ремонту мережі зовнішнього освітлення міста Ужгород на 2017-2020 роки.

Відповідно до звернення однієї з обслуговувальних компаній Ужгорода внесли зміни до Програми капітального ремонту житлового фонду у м. Ужгород на 2018-2022 роки, зокрема,кошти на капремонт електрощитової в будинку на Собранецькій, 118 скерували на капремонт покрівлі в цьому ж будинку.

Зміни до Програми благоустрою міста Ужгород на 2018-2022 роки, враховуючи необхідність приведення до належного санітарного стану майданчиків збору твердих побутових відходів, утримання малих архітектурних форм , монтаж встановлення дерев’яних конструкцій тощо.

Зміни до Програми підготовки до формування земельних ділянок та визначення їх як об’єктів цивільних прав на 2020 – 2022 роки внесли для своєчасності замовлення та розроблення землевпорядної документації (для подальшої реєстрації права комунальної власності).

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів